Trainingen met onze paarden

Boogschieten te paard met één van onze paarden? Dat kan! Onze paarden hebben een speciale training gehad, waardoor zij veilig zijn voor mensen die nog wat oefening kunnen gebruiken. Zo kan jij een veilige start maken in het boogschieten te paard.

Nieuwsgierig naar onze paarden? Klik hier!


Faciliteiten


120 meter track (met verlichting)

Boogschietbaan

Buitenbak (met verlichting)Soorten trainingen

Privélessen boogschieten te paard

Privélessen in het boogschieten te paard zijn fijn voor ieder niveau. Als je net begint begint met onze sport, kan het fijn zijn om in onze rijbak te beginnen. Dit is klein en overzichtelijk. De trainer kan extra aandacht besteden aan jouw techniek en balans te voet en te paard. De prijs voor een privéles, vind je hier.

Privélessen kunnen worden geboekt op dinsdag- en woensdagavond of zondagmiddag. 

 

Klik hier om een privéles te boeken!

Duolessen boogschieten te paard

Een alternatief voor de beginnerscursus is een duoles. Heb jij iemand met wie jij heel graag samen wilt boogschieten te paard? In deze les leren jullie samen de basis van het boogschieten te paard. De prijs voor een duoles, vind je hier.
Duolessen kunnen worden geboekt op dinsdag- en woensdagavond of zondagmiddag. 

 

Klik hier om een duoles te boeken!

Groepsles boogschieten te paard

Boogschieten te paard in een groep is leuker en voordeliger! Groepslessen zijn speciaal voor ruiters die zichzelf graag willen verbeteren en vinden vaak plaats op de track. Je kan de groepslessen gebruiken om te oefenen voor wedstrijden; de trainer kijkt met jou naar verbeteringen die je kan aanbrengen. De prijs voor een groepsles, vind je hier.

 

Liever zelf trainen? Klik dan hier!