Evenementen

Los van de trainingen en cursussen biedt KMMA ook de mogelijkheden om extra evenementen en bijeenkomsten bij te wonen. Deze extra evenementen worden op de Facebookpagina van KMMA aangekondigd, maar hier kun je je alvast inlezen in de vaste evenementen die KMMA bijwoont en/of organiseert (naast postals en vergaderingen van de MAAN). Interesse in een evenement of aanmelden kan via Facebook of mail (info@kmma.nl).Specifieke trainingsdagen

 

In aanloop van een postal zijn oefenpostals leuk, maar worden er niet speciek trainingsinstructies gegeven. Om jou technisch voor te bereiden op een postal organiseren wij daarvoor trainingsdagen die gericht gaan over de postal die eraan zit te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een Towertrack of de Mamlük. Kijk op Facebook naar de eerstvolgende trainingsdag!

 

Towertraining!Oefenpostals

Met de komst van de baan is het mogelijk om voor deelnemers van KMMA oefenpostals te houden. Deze onderlinge wedstrijd is voorafgaand aan een echte postal, waarin de focus wordt gelegd op de postal die gehouden gaat worden. De oefenpostals zijn zowel een goede oefening voor de paarden van KMMA als de deelnemers die graag willen meedoen aan de volgende wedstrijd.

 

Houdt deze pagina in de gaten voor beschikbare data!Fairday (the weekend)

Ieder jaar in oktober organiseert de leverancier (Fairbow) van onze bogen een speciaal weekend waarin boogschieten centraal staat. Fairday bestaat uit verschillende onderdelen waarin je onder andere schiet op 3D doelen. Sinds 2019 komt KMMA met een heel team van schutters naar het evenement.

 

Het evenement verspreidt zich over twee dagen waarin je op zaterdag de Fairday hebt met 30 doelen (dieren en vreemde objecten); zaterdagavond de Fair Night, waarin je in het donker schiet op onder andere zombies (met lichtgevende pijlen); en op zondag de Fair Hunter Round. Je kunt kiezen of je alles of één onderdeel mee wilt doen. 

 

Wil je ook mee doen? De kaartverkoop loopt altijd heel snel. Op=Op!

KMMA boekt meestal een B&B om zo bij het hele evenement aanwezig te kunnen zijn en niet heel ver hoeft te reizen. Wil je ook graag bij de B&B, stuur dan een mailtje naar info@kmma.nl of neem contact op met Yssette.