Trainingen

Wij bieden verschillende trainingen aan, zodat er voor ieder wat wils is. Wij passen onze trainingen ook aan op de behoeftes van de klant, zodat het altijd op jouw gewenste tempo gaat. Sinds de baan open is, is het ook mogelijk om met eigen paarden bij ons langs te komen of om overdag trainingen in te plannen. Lees snel verder voor de mogelijkheden.Reguliere lessen

De reguliere lessen zijn doorgaans 60 tot 90 minuten boogschieten vanaf de grond en gevolgd door 60 minuten boogschieten te paard. Een voettraining is verplicht om te blijven volgen als je ook paardentraining wilt doen. De trainingen variëren iedere week van diepgang tot verbreding, van techniek tot leuke en uitdagende spelletjes.

 

Deze trainingen zijn onder voorbehoud van omstandigheden zoals weer of ziekte. Kan je niet naar een training, neem dan tijdig contact op met je trainer! Boogschiettrack

Sinds kort hebben wij de boogschiettrack liggen en deze is open voor gebruik. Onze paarden worden getraind om erin te lopen en bouwen zodoende een conditie op, maar de baan is ook open voor andere paarden. Het is mogelijk om bij ons een paddock te huren en met je eigen paard over de 90 meter lange track te galopperen! Dankzij de boogschietbaan kunnen wij overdag ook trainingen aanbieden, omdat wij de lessen van de manege hierbij niet in de weg zitten. Neem contact met op ons voor beschikbare dagen!

 


Het is mogelijk om de track te huren om zelf te trainen, zonder dat daar een les aan vast zit. Deze optie is vooral handig om te oefenen voor een postal. Er moet wel altijd een supervisor aanwezig zijn. Kijk bij de tarieven voor de prijs.


Boogschietbaan

Wij hebben een kleine boogschietbaan achter de stallen; een afgesloten gebied waar je ongestoord kunt schieten. De doelpakken zitten vast aan de houten muur, waardoor er geen gevaar meer is voor omvallende pakken en gebroken pijlen. De houten muur zorgt ervoor dat de pijlen niet kwijt kunnen raken. Omdat de baan afgesloten is van de rest van de stal, kun je hier ook schieten terwijl er andere lessen bezig zijn. Dankzij de grote lampen kun je tot 's avonds laat lekker aan de slag! 


Het is mogelijk om de baan te huren om even lekker te trainen, zonder dat daar een les of paardentraining aan vast zit. Op deze manier kun je je schietniveau omhoog houden. Er moet wel een supervisor aanwezig zijn. Kijk bij de tarieven voor de prijs.


Trainen met eigen paard

Wat is er nou leuker om deze uitdaging aan te gaan met je eigen paard! Echter moet je hiervoor wel tot de juiste middelen beschikken (veilige ruimte, boog en pijlen, blazoenen) en die zijn er helaas niet altijd. Daarvoor bieden wij sinds kort de mogelijkheid om met je eigen paard bij ons op locatie te trainen!

 

Van ontvangst, tot wennen, tot in de baan, tot het wegrijden.. Wij begeleiden jou en jouw paard van begin tot einde. 

 

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder!