Webshop

Welkom in de webshop! Hier kun je een overzicht vinden van verschillende producten die wij aanbieden om jouw boogschietervaring te verbeteren, maar ook leuke gifts en handige accessoires! Als je iets wilt bestellen kun je dit onderaan de pagina doen. Voor meer informatie over de producten kun je klikken op het gewenste artikel.Benodigdheden voor boogschieten


Accessoires en gifts

Trainingshirt KMMA

Wit shirt met logo+naam op de voorkant en logo in het groot op de achterkant. Ideaal voor tijdens de training en postals.

 

Geef bij de bestelling naam en maat door!

€15,-

T-shirt KMMA

Wit shirt met logo+'talk to the hooves' op de voorkant en een print van Bruno op de achterkant. Maak je vrienden jaloers met dit shirt!

 

Geef bij de bestelling de gewenste maat door!

€15,-

Mok KMMA

Een grote, witte theemok met het KMMA logo erop. Op die manier heb je tijdens het thee drinken een leuk gespreksonderwerp in handen!

 

Inhoud: 250 ml

€4,95

Mondkapje KMMA

Wil jij in stijl trainen, maar nog wel beschermd zijn? Dat kan met onze zwarte mondkapjes met ons logo in het wit.

 

One size

€3,95


Shopper KMMA

Waar je ook heen gaat, een shopper is altijd handig om bij je te hebben. Met deze shopper kun je iedereen laten zien wat voor gave sport jij doet!

€2,50Bestelformulier

Hieronder kun je aangeven wat je zou willen bestellen. Heb je gekozen voor een boog, pijlen, boogzak en/of quivver, dan kun je in het vakje personalisatie aangeven wat je graag zou willen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met een betaalverzoek, bevestiging van de bestelling en eventueel aanvullende vragen over de personalisatie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.