TrainersYssette Kessen

Yssette is begonnen als ruiter en boogschutter, maar had er geen uitdaging meer in. Na een gouden tip is ze begonnen bij de Horsebackarcherers of Holland in Rijpwetering, waar ze de sport heeft leren kennen. Helaas waren er niet veel lessen of de lessen waren te ver weg, dus besloot Yssette om zelf een bedrijf op te richten. In 2017 startte ze KMMA op Manege het Molenpaardje in Amsterdam West en sindsdien is er veel gebeurd. 

 

Haar lessen zijn gericht op de basis van het schieten en het verbeteren van de geleerde technieken. Ook voor technische vragen ben je bij Yssette aan het juiste adres.

 

Yssette is student aan de Freestyle Acadamy van Emiel Voest. Daar leert zij paard en ruiter optimaal te ondersteunen. Daarnaast is zij veel bezig om Elize, haar eigen paard, op te leiden tot het perfecte boogschietpaard. Jessica de Roo

Jessica is in 2017 begonnen als eerste vaste leerling van KMMA. Verslaafd aan de sport is ze wekelijks lessen gaan volgen, gaan helpen met het boogschietklaar maken van paarden en assisteerde ze bij de eerste beginnerscursus. Dit ging zo goed dat ze zo nu en dan lessen overnam en mee ging naar demonstraties als ruiter. 

 

Jessica vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen. Zo is haar doel om uiteindelijk te schieten vanuit sprong met het barebackzadel (en als het even kan met enkel een neckrope). 

 

Haar vaste lesdag is dinsdagavond. Ze probeert altijd een uitdaging te vinden voor haar leerlingen, waarbij ze focust op de aspecten die als lastig gezien worden. Soms verzint ze ook hele nieuwe uitdagingen, zodat je altijd verrast wordt met wat je nu weer tijdens de les gaat doen of leren.Vrijwilligers

KMMA was nooit zo gegroeid zonder de vrijwillige hulp van deelnemers en familie. Of het nou gaat om foto's maken tijdens de lessen of clinics, het beheren van de financiën, het trainen en verzorgen van de paarden of het helpen tijdens demonstraties. Wij zijn zo ontzettend dankbaar voor iedereen die regelmatig of in het verleden een handje hebben geholpen! 

 

Hans, Karen, Paula, Rinske, Rochelle, Maartje, Rianne, Tania, Machteld, Sanne, Hester, Veerle, Alma, Dieuwertje, Manege het Molenpaardje en nog anderen!