Demonstraties en beurzen

KMMA wilt graag de bekendheid van de sport vergroten en waar kan dat beter dan tijdens evenementen, open dagen en beurzen? Niet alleen dat, het is natuurlijk ook ontzettend stoer om tijdens jouw evenement een demonstratie boogschieten te paard te zien. In volle galop, tijdens een sprong en zelfs in kostuum. Wij zijn van alle markten thuis! Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn voor jouw evenement of open dag. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een demonstratie of clinic, stuur een mail naar pr@kmma.nlClinic boogschieten te paard

 

Bij deze clinic krijgen deelnemers een spoedcursus boogschieten en worden de paarden kort geïntroduceerd aan de pijlen en boog. Tijdens de clinic gaan de deelnemers in stap, draf en galop schieten. Ze worden begeleid door een trainer en helpers, terwijl de andere trainer het publiek over de training vertelt.

 

Recente clinic:

Horse Event 2019 (foto © Rinske Roeleveld)Demonstratie boogschieten te paard

 

Bij een demonstratie laten een of meerdere ruiters van KMMA zien hoe de sport in zijn werk gaan. Afhankelijk van de locatie en mogelijkheden is dat in een ronde of rechte baan met één of meerdere doelen, met of zonder sprong en met of zonder eigen paarden. Een demonstratie is op maat te maken in overleg. Indien gewenst kan het publiek toegesproken worden, kan er muziek en/of kostuums bij geregeld worden. 

 

Recente demonstratie:

Horse&Outdoor 2018 (foto © Photoartcirefrin)Standhouder beurzen en evenementen

 

Wij komen graag op een beurs of evenement om meer te vertellen over de sport. Wij hebben genoeg materialen om te laten zien en bij interesse is het zelfs mogelijk om een mini boogschietbaan neer te zetten. Met ons dummie paard Gerrit kunnen bezoekers een klein beetje proeven van het boogschieten te paard.

 

Recente beurs:

Horse Event 2019 (foto)Levend decor

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons en onze paarden als levend decor in te huren. Wij komen in kostuum en bewapend met onze bogen naar jouw evenement. Mits het mogelijk is kunnen wij een korte demonstratie boogschieten te paard geven. Is het niet fantastisch als jouw bezoekers op de foto kunnen met moedige boogschutters en hun stoere paarden! 

 

Recent evenement:

Grijze Jagerdag 2019 (foto)