Reguliere lessen

De reguliere lessen zijn doorgaans 60 tot 90 minuten boogschieten vanaf de grond en gevolgd door 60 minuten boogschieten te paard. Een voettraining is verplicht om te blijven volgen als je ook paardentraining wilt doen. De trainingen variëren iedere week van diepgang tot verbreding, van techniek tot leuke en uitdagende spelletjes.

 

Deze trainingen zijn onder voorbehoud van omstandigheden zoals weer of ziekte. Kan je niet naar een training, neem dan tijdig contact op met je trainer! Fairday (the weekend)

Ieder jaar in oktober organiseert de leverancier (Fairbow) van onze bogen een speciaal weekend waarin boogschieten centraal staat. Fairday bestaat uit verschillende onderdelen waarin je onder andere schiet op 3D doelen. Sinds 2019 komt KMMA met een heel team van schutters naar het evenement.

 

Het evenement verspreidt zich over twee dagen waarin je op zaterdag de Fairday hebt met 30 doelen (dieren en vreemde objecten); zaterdagavond de Fair Night, waarin je in het donker schiet op onder andere zombies (met lichtgevende pijlen); en op zondag de Fair Hunter Round. Je kunt kiezen of je alles of één onderdeel mee wilt doen. 

 

Wil je ook mee doen? De kaartverkoop loopt altijd heel snel. Op=Op!

KMMA boekt meestal een B&B om zo bij het hele evenement aanwezig te kunnen zijn en niet heel ver hoeft te reizen. Wil je ook graag bij de B&B, stuur dan een mailtje naar info@kmma.nl of neem contact op met Yssette.Centered Horseriding (balansles)

Bij boogschieten te paard heb je geen teugels nodig en hoef je ook niet te weten hoe je moet wijken. Echter is het wel belangrijk dat je met een goede balans in het zadel zit. Bij KMMA geloven we in een balans die vanuit jezelf begint, waarmee je niet alleen jezelf, maar ook je paard helpt. Je rijdt niet op je paard, je rijdt met je paard. Alles wat je doet, doe je samen. Daar willen wij je mee helpen. 

 

De trainers van KMMA zullen een cursus volgen in de basis van Centered Horseriding. De cursus is een opstapje naar een opleiding instructeur Centered Horseriding. Hiermee hopen we jou nog beter te kunnen begeleiden tijdens de trainingen.

 

Wil jij nu al een balansles volgen? Dat kan. Stuur een mail naar info@kmma.nl of neem contact op met Yssette.Boogschietkamp

In de toekomst zijn wij van plan om een boogschietkamp op te zetten. Tijdens het kamp gaan we ons nog meer verdiepen in de technieken, focussen we op het rijden van verschillende soorten postals en proberen we veel plezier te maken.

 

Zo gauw er meer informatie is over het kamp en wanneer we een kamp houden, zullen wij dat hier plaatsen. Een van de trainer zal je op de hoogte houden. Hier kun je ook het inschrijfformulier vinden om je aan te melden. Hopelijk tot snel!