Reguliere lessen

De reguliere lessen zijn doorgaans 60 tot 90 minuten boogschieten vanaf de grond en gevolgd door 60 minuten boogschieten te paard. Een voettraining is verplicht om te blijven volgen als je ook paardentraining wilt doen. De trainingen variëren iedere week van diepgang tot verbreding, van techniek tot leuke en uitdagende spelletjes.

 

Deze trainingen zijn onder voorbehoud van omstandigheden zoals weer of ziekte. Kan je niet naar een training, neem dan tijdig contact op met je trainer! Fairday (the weekend)

Ieder jaar in oktober organiseert de leverancier (Fairbow) van onze bogen een speciaal weekend waarin boogschieten centraal staat. Fairday bestaat uit verschillende onderdelen waarin je onder andere schiet op 3D doelen. Sinds 2019 komt KMMA met een heel team van schutters naar het evenement.

 

Het evenement verspreidt zich over twee dagen waarin je op zaterdag de Fairday hebt met 30 doelen (dieren en vreemde objecten); zaterdagavond de Fair Night, waarin je in het donker schiet op onder andere zombies (met lichtgevende pijlen); en op zondag de Fair Hunter Round. Je kunt kiezen of je alles of één onderdeel mee wilt doen. 

 

Wil je ook mee doen? De kaartverkoop loopt altijd heel snel. Op=Op!

KMMA boekt meestal een B&B om zo bij het hele evenement aanwezig te kunnen zijn en niet heel ver hoeft te reizen. Wil je ook graag bij de B&B, stuur dan een mailtje naar info@kmma.nl of neem contact op met Yssette.Boogschietbaan

Wij hebben een kleine boogschietbaan achter de stallen; een afgesloten gebied waar je ongestoord kunt schieten. De doelpakken zitten vast aan de houten muur, waardoor er geen gevaar meer is voor omvallende pakken en gebroken pijlen. De houten muur zorgt ervoor dat de pijlen niet kwijt kunnen raken. Omdat de baan afgesloten is van de rest van de stal, kun je hier ook schieten terwijl er andere lessen bezig zijn. Dankzij de grote lampen kun je tot 's avonds laat lekker aan de slag! 

 

Het is mogelijk om de baan te huren om even lekker te trainen, zonder dat daar een les of paardentraining aan vast zit. Er moet wel een supervisor aanwezig zijn. Kijk bij de tarieven voor de prijs.Boogschietkamp

In de toekomst zijn wij van plan om een boogschietkamp op te zetten. Tijdens het kamp gaan we ons nog meer verdiepen in de technieken, focussen we op het rijden van verschillende soorten postals en proberen we veel plezier te maken.

 

Zo gauw er meer informatie is over het kamp en wanneer we een kamp houden, zullen wij dat hier plaatsen. Een van de trainer zal je op de hoogte houden. Hier kun je ook het inschrijfformulier vinden om je aan te melden. Hopelijk tot snel!