Bestellen eigen materialen

Op deze pagina kun je jouw eigen materialen bestellen. Voorheen ging dit via app of directe aanvraag bij Yssette. Om het overzichtelijk te houden en precies te weten wat jij wilt hebben, werken we vanaf nu met formulieren. Zo kun jij jouw boog en pijlen personaliseren hoe jij het wilt. Ook een reparatie indienen kun je op deze pagina doen. Scroll gauw naar beneden!Pijlen set - 6 stuks

Na een paar lessen wordt het tijd om je eigen pijlen aan te schaffen. KMMA produceert zelf pijlen voor de lessen en haar deelnemers. Je kunt pijlen bestellen in setjes van 6. Regelmatig hebben wij basis setjes op voorraad, deze zijn per direct over te nemen. Wil je een eigen setje in jouw kleuren, dan kun je ze hieronder bestellen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

De prijs van een set basispijlen is €45,-

De prijs van een set gekleurde pijlen is €55,-

De levertijd van de pijlen is ongeveer 3 tot 4 weken.

Een basissetje kun je per direct afhalen bij KMMA.

 

Kleine reparaties kunnen bij ons gedaan worden (veer, nok).


De prijs van een boog is €290,-


Boog - op maat gemaakt

Ben je van plan om actief te blijven boogschieten, dan wordt het op een gegeven moment tijd voor een eigen boog. Na oefenen met de Kess trainingsbogen, kun jij besluiten welk pondage voor jou het beste werkt en welke kleuren jouw eigen boog moet krijgen. Het voordeel van een eigen boog is dat je, als je daarvoor de mogelijkheden hebt, zelf thuis kunt blijven oefenen. Check hiervoor wel met de trainer of het daadwerkelijk veilig is! 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wij bestellen onze bogen bij Fairbow, onze vaste leverancier van bogen en materialen. Fairbow is een in Nederland gevestigd bedrijf, waarmee wij goed contact hebben. Snel en betrouwbaar.

De levertijd van een boog ligt meestal binnen een half jaar.Boogzak

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bij de levering van een boog zit standaard een witte boogzak met de groene kleur van Fairbow. In deze zak kun jij jouw boog prima in bewaren, maar als je deze meeneemt naar training is de kans groot dat je even moet zoeken naar jouw eigen boogzak. Bij ons kun je deze zak personaliseren door jouw naam en/of de naam van jouw boog erop te laten zetten. Of bestel een compleet nieuwe zak! Deze zakken worden met de hand gemaakt, dus je zult hier wel eventjes geduld voor moeten hebben. 


De prijs van de boogzak is €15,-

De levertijd van de boogzak is ongeveer 3 weken.