Platform voor deelnemers

Welkom in het voorportaal van het platform voor deelnemers. Op het platform kun je informatie vinden over de reguliere lessen, clinics en evenementen. Ook kun je hier de shop vinden voor pijlen, bogen en meer! Hou dit portaal goed in de gaten voor evenementen, (oefen)postals en bijzondere trainingsmomenten.Reguliere lessen

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van lessen, activiteiten en evenementen. Deze zijn aangekondigd via media kanalen of tijdens een van de lessen, maar hier kun je in alle rust de details nalezen en je natuurlijk aanmelden. Ook heb je toegang tot de agenda met lessen en andere activiteiten. KMMA Webshop

Het is gebruikelijk dat een leerling na een paar lessen een eigen set pijlen aanschaft. KMMA maakt haar pijlen zelf, zodat ze altijd passen bij de bogen én het makkelijker is om ze te repareren of te vervangen. Op deze pagina kun jij jouw materialen bestellen.

 

Ben je echt verliefd geworden op de sport en heb je ook de mogelijkheid om thuis te oefenen, dan is een eigen boog op den duur een pre! Deze bestellen wij via onze vaste bogenmaker. Regelmatig hebben wij ook bogen op voorraad.

 

In de webshop kun je nog veel meer artikelen vinden die jouw boogschietervaring zullen verbeteren. Van pijlen tot quivers, van bogen tot trainingshirts. Check het snel in de winkel. Kun je iets niet vinden of wil je het laten personaliseren? Neem dan contact met op ons en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Wij vinden het leuk om te zien wat je van jouw nieuwe spullen vindt, dus stuur ons een berichtje met een leuke foto!