(Online) Trainingen

Welkom in het voorportaal van het online training platform. Je kunt de pagina's alleen bezoeken als je een lesklant ben van KMMA. Je hebt hiervoor een toegangscode ontvangen. Op het platform kun je informatie vinden over de reguliere lessen en evenementen. Ook kun je hier de shop vinden voor pijlen en bogen.Reguliere lessen

Van jouw trainer heb jij een inlogcode ontvangen om op de pagina 'Regulieren lessen' te komen. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van activiteiten en evenementen. Deze zijn aangekondigd via media kanalen of tijdens een van de lessen, maar hier kun je in alle rust de details nalezen en je natuurlijk aanmelden. Ook heb je toegang tot de agenda met lessen en andere activiteiten. Aanschaf eigen materialen

Het is gebruikelijk dat een leerling na een paar lessen een eigen set pijlen aanschaft. KMMA maakt haar pijlen zelf, zodat ze altijd passen bij de bogen én het makkelijker is om ze te repareren of te vervangen. Op deze pagina kun jij jouw materialen bestellen.

 

Ben je echt verliefd geworden op de sport en heb je ook de mogelijkheid om thuis te oefenen, dan is een eigen boog op den duur een pre! Deze bestellen wij via onze vaste bogenmaker.

 

Op de volgende pagina kun je jouw voorkeuren opgeven. Staat deze er niet tussen of wil je iets specifieks? Zet het dan als vraag erbij in het vakje 'extra info'. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op of deze optie mogelijk is.

 

Wij vinden het leuk om te zien wat je van jouw nieuwe spullen vindt, dus stuur ons een berichtje met een leuke foto!