Clinics, cursussen en meer

Voor iedereen die kennis wilt maken met het boogschieten te paard en dat niet alleen wilt doen, zijn er beginnerscursussen en clinics op locaties. Tijdens deze cursus wordt er voornamelijk gefocust op plezier maken en coole foto's, maar krijg je ook de basisbeginselen van het boogschieten te paard geleerd. Kijk snel naar de beschikbare data en/of mogelijkheden!Clinic op locatie

Bij een clinic op locatie komt het KMMA busje jouw kant op gereden. Zo kun je kennismaken met het boogschieten te paard mét je eigen paard! Ben je na de clinic verslaafd geraakt aan de sport, dan komen wij graag vaker langs! 

 

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder!Beginnerscursus

Wil je het boogschieten te paard ontzettend graag proberen, vind je het gezellig om in groepsverband te lessen en heb je geen eigen plek of paarden? Dan ben je altijd welkom om bij ons een cursus te volgen met een van onze paarden!

 

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder!Feestje of bedrijfsuitje

Heel soms krijgen wij de vraag of we ook (kinder)feestjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er zijn een aantal mogelijkheden, maar niet iedereen vindt het fijn om op een paard te zitten. Wij staan open voor suggesties en aangepaste clinics. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor alleen een cursus boogschieten. 

 

Voor vragen en opmerkingen over feestjes en uitjes kunt u het beste een mail sturen naar info@kmma.nl