Clinics op locatie

Woon jij te ver weg van Amsterdam? Of wil jij het gewoon heel graag op jouw eigen paard proberen? Dat kan natuurlijk ook! Wij komen namelijk graag bij jou op stal! Tip: overleg altijd eerst met jouw staleigenaar of hij/zij dit oké vind! 

Wanneer komen jullie langs?

Wij komen langs als jij minimaal vier (maximaal acht) deelnemers (met eigen paarden) hebt op jouw locatie. Daarnaast is het belangrijk om een veilige schietomgeving te kunnen creëren. Wij schieten namelijk niet graag naar mensen en/of dieren. Het is mogelijk om twee clinics op één dag te organiseren. Dan hebben wij ruimte voor maximaal 16 deelnemers, verdeeld over twee groepen. Wij nemen geen eigen paarden mee op locatie

Hoe gaat dat dan?

  • Je krijgt eerst 90 minuten boogschietles. Je leert boogschieten volgens onze techniek en verschillende veiligheidsregels;
  • Vervolgens ga je 90 minuten te paard. Het eerste half uur laten wij jouw paard wennen aan de boog, pijlen en het geluid. Als hij dit goed oppakt, mag je gaan schieten. In eerste instantie schieten we alleen vanuit stap. Vind je paard het leuk (en jij ook)? Dan kunnen we een drafje of in galop proberen. Hierbij geeft de trainer advies. Wil je dit niet? Dan begeleiden wij je gewoon in stap. 

Niet ieder paard vind deze sport leuk. Sommige lijken bij andere disciplines heel braaf, maar vinden het boogschieten toch spannend. Wij kunnen niet garanderen dat jij pijlen te paard kan schieten. Wel begeleiden wij jou door het proces heen en zorgen we dat we alle tijd voor jou en je paard hebben. 

Kosten?

Een clinic op locatie kost €55,- exclusief reiskosten. Jij krijgt dan in totaal drie uur les, bakken vol informatie en natuurlijk een leuke dag. Het is mogelijk om meerdere dagen te boeken. Frequente lessen (bijvoorbeeld maandelijks) zijn ook zeker een mogelijkheid. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.