Beginnerscursussen

Boogschieten te paard is veel meer dan een pijl schieten vanaf een paardenrug. Er zijn verschillende technieken om snel en nauwkeurig pijlen te kunnen schieten. In een beginnerscursus leer je de basis van deze technieken. Met deze basis is het mogelijk om vanaf een bewegend paard een pijl te schieten.

 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN


Beginnerscursus november 2019 // Gypsy
Beginnerscursus november 2019 // Gypsy
  • Maximaal zes deelnemers per cursus;
  • 120 minuten les in de basistechniek van het boogschieten; 
  • 40 minuten les op één van onze paarden in het boogschieten te paard; 
  • Informatie over de sport, materialen, paardentraining en balans; 
  • Inclusief koffie, thee en luxe koeken in de pauze (ook voor toeschouwers); 
  • Inclusief foto's van de dag met een professionele camera;
  • De mogelijkheid om, na voltooien van deze cursus, deel te nemen aan de reguliere lessen.

 

 

van 13:00 tot 18:00

€65,-

inclusief 21% btw 


 

"Een zeer geslaagde beginnerscursus gehad gisteren. Eerst uitleg over het schieten zelf, genoeg om mee aan de slag te kunnen, en dan na de pauze te paard! Erg leuk om te doen, echt weer eens wat anders op paardengebied. Kleine groep, dus veel aandacht en fijne instructie. Goed ook om te zien dat ze oog hebben voor hun paarden. Ik kom zeker een keer terug!"

- Machteld (beginnerscursus juni 2019)

 

"Vandaag de beginnerscursus gevolgd! Ik heb echt een super leuke dag gehad. In de ochtend vanaf de grond de basis van het boogschieten geleerd en in de middag vanaf de rug van een paard. De paarden die hiervoor worden ingezet zijn stuk voor stuk geweldig en worden super verzorgd. Het was echt een toffe ervaring en ik raad het zeker aan iedereen aan!"

- Mandy (beginnerscursus november 2019)

"Vandaag was fantastisch! Ik heb meegedaan aan de kerstclinic boogschieten te paard. Er zat een goede opbouw in de clinic, vanaf voor 't eerst überhaupt een pijl en boog vasthouden tot aan de spectaculaire afsluiting; een pijl schieten vanaf een galopperend paard. Er wordt rekening gehouden met ieder niveau en ook wordt gedacht aan het welzijn van de paarden. Voor mij onder andere een groot pluspunt dat er bitloos en ijzerloos gereden wordt. De begeleiding is prettig en er hangt een gezellige relaxte sfeer. Zeker een aanrader!"
- Dory (beginnerscursus december 2018)